Banner ruilen?

Linkjes ruilen heeft niet meer het effect dat het vroeger had. Toen kon je door flink wat links met anderen te ruilen hoger in de zoekresultaten van Google komen, maar sinds Google meer oog heeft voor de responsiveness en snelheid van websites is links ruilen niet zo handig meer als het ooit was.

Natuurlijk kunnen ook wij links ruilen. U plaatst een link naar ons en wij plaatsen een link naar u. Maar is dat wel het beste om te doen? Het antwoord? Nee.

Een banner is een plaatje met een reclameboodschap. Een plaatje is veel sneller te herkennen dan een regeltje tekst dat als link moet fungeren. Ergo: banners ruilen zorgt er voor dat er veel sneller een stukje herkenbaarheid ontstaat. Als uw banner overal opduikt dan werkt dat in principe hetzelfde als uw logo: het werkt herkenbaarheid in de hand.

Ruilen moet op een eerlijke manier gebeuren. Wij vertonen uw banner even vaak als u onze banner vertoont. Wel, het is wel eerlijk maar niet heel erg handig voor u. Onze reikwijdte is groter dan die van verreweg de meeste anderen, dus binnen ons systeem zou dat anders kunnen. Bijvoorbeeld: u vertoont onze banner een keer, en in ruil vertonen wij uw banner twee keer.

Interesse?

Neem dan gerust eens contact met ons op.