chihuahuamode.nl

Een enorme markt. Je zou het zo niet zeggen, maar zeker aan Chihuahua’s wordt behoorlijk veel geld uitgegeven als het gaat om speeltjes, mandjes en… mode. Allemaal artikelen die je kunt verkopen op basis van dropshipping. Of maak er een site van waarop verkopers van mode hun aanbiedingen kunnen plaatsen. Ook daar is een leuke boterham mee te verdienen.

Voor wie een leuke bezigheid in een meer dan gezellige markt zoekt is deze domeinnaam de moeite van het overwegen meer dan waard. Aan deze domeinnaam kunnen we overigens promotioneel een flinke bijdrage leveren via een project dat binnenkort van start gaat en zich volledig richt op honden in het algemeen.

Interesse?

We begrijpen dat niet iedereen het geld heeft om een domeinnaam te kopen, dus om te beginnen is elke domeinnaam die we aanbieden te koop, te koop op afbetaling of desgewenst te huur. Daar komen we wel uit.

Daarnaast kunnen we een complete website aanleveren of een webwinkel, en ook een beetje ondersteuning in de marketing is geen probleem. Zo proberen we iedereen die dat wil een goede start te geven.

Neem bij interesse dus gewoon eens contact op. Dat verplicht tot niets.