Domeinnaam gekocht?

Teveel nadenken is nooit goed. Lukraak in het diepe springen ook niet. Een beetje risico mag, maar het moet niet zo zijn dat je nachtenlang wakker ligt omdat de zorgen de overhand krijgen.

Koop je bij ons of iemand anders een domeinnaam dan geef je geld uit. Door in één keer voor de naam te betalen, of anders wel in termijnen. Maar hoe je het ook bekijkt: de aankoop van een naam kost geld. En eigenlijk moet je al voor de koop van die naam op zoek naar een manier om wat je uitgeeft zo snel mogelijk weer terug te verdienen.

We hebben marokkoforum.nl te koop staan. Stel nu eens dat je die naam koopt voor 10.000 euro. Dat kost de naam niet, maar laten we er eens van uitgaan dat je tien mille neerlegt voor de naam. Dan sta je dus nog voor je ook maar iets hebt kunnen doen al tien mille in de min. Gebruik je je spaargeld? Heb je geld geleend? Dat maakt niets uit. Voorlopig zit jouw tien mille in onze zak.

Wat heel veel mensen vergeten is dat je al voor je een naam koopt een deel van je investeringen terug kunt verdienen. Het is een beetje afhankelijk van de domeinnaam zelf, maar zeker op websites waar je reclame op kunt plaatsen valt er de nodige terreinwinst te boeken. Immers: als een domeinnaam je 10.000 euro kost en je hebt al 25 adverteerders die je voor 365 euro per jaar mee laat draaien met een banner dan breng je je risico al terug tot nul en boek je al een beetje winst. En op een kansrijke site adverteren voor omgerekend een euro per dag is al enorm goedkoop.

Het is even een wat simpel voorbeeld, maar het werkt zo wel in de praktijk. Maak alles wat makkelijk kan ook echt makkelijk. Elke euro die kan zorgen dat je investering afneemt is belangrijk. En vaak zijn er heel veel meer mogelijkheden dan je zou denken.

Ook hierin denken we graag met je mee. Dus heb je vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op.