We hebben een paar van de domeinnamen welke we in beheer hebben te koop gezet. Niet omdat we er vanaf moeten, maar omdat we op korte termijn niet toekomen aan het ontwikkelen van de projecten die we er voor hadden bedacht. Bij elke naam die te koop staat hebben we een idee van wat we er zelf mee zouden willen doen. Dus ook als een naam niet wordt verkocht is er niets aan de hand: de tijd om er zelf toch iets mee te doen komt vanzelf.

Ziet u een naam die u wilt hebben? Dan kunt u daar een bod op doen. Een bod dat u doet is altijd exclusief de BTW, dus als we uw bod accepteren komt daar nog 21% BTW bovenop.

We geven geen enkele domeinnaam weg. Elke naam moet een prijs opbrengen die in verhouding staat tot het potentieel welke de naam heeft. Omdat we ook kopers graag wat tegemoet komen is het mogelijk om domeinnamen te kopen op afbetaling. In dat geval voldoet u de koopsom in minimaal drie en maximaal 36 gelijke termijnen. Uiteraard is de domeinnaam wel meteen door u te gebruiken.

Maar er kan meer.

Neem bijvoorbeeld deze domeinnaam.

Als u de website van Flora@Home heeft bekeken en het is wat voor u kunnen wij voor u de website wel online zetten. En anders kunnen we u wel doorverwijzen naar een betrouwbare partij welke dat voor u kan doen. Zo koopt u een startklaar geheel, en kunt u meteen beginnen met geld verdienen. En zo’n startklaar project kunnen we voor vrijwel elke domeinnaam leveren.

Maar we gooien niemand in het diepe, en dat is waar we iets unieks bieden. Want met een zeer breed netwerk aan websites kunnen we alles overal promoten. Ook uw nieuwe website. Dus koopt u van ons een naam? Dan zorgen wij er voor dat we uw banner meenemen in ons netwerk en krijgt u van ons de eerste duizend kliks gratis. Zo heeft u meteen bezoekers die u kunnen helpen om de eerste omzetten te genereren.

Tot slot: we geven op elke naam die we verkopen een solide tergkoopgarantie af. Koopt u een domeinnaam voor bijvoorbeeld 1.000 euro van ons en het project dat u voor ogen staat lukt niet? Of door omstandigheden moet u uw project staken? Dan nemen wij de domeinnaam van u terug tegen 75% van de door u aan ons betaalde som. Deze garantie gaat in op de dag van uw (eerste) betaling aan ons en strekt zich uit over een periode van maximaal twee jaar.

Heeft u een voorstel, een vraag of iets anders met betrekking tot domeinnamen waarin wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op. Dat is vrijblijvend, en als we u kunnen helpen doen we dat graag.