Experimenteer mee

We hebben een enorm groot en leuk project dat zich richt op de online verkoop in Duitsland klaarstaan. Geen ingewikkeld gedoe met verkopen die via het project lopen en ook geen dure kater in de vorm van een provisie over elke verkoop.

Beter nog: ondernemers betalen alleen voor het online plaatsen van hun aanbieding. En doet uw webwinkel mee aan dit experiment? Dan betaalt u tot eind 2024 zelfs helemaal niets. Een deal die geldt voor maar liefst 500 Nederlandse webwinkels.

Online verkopen in Duitsland kan ook uw bedrijf een werkelijk enorme impuls geven. De enige voorwaarde is eigenlijk dat u zelf uw zaken goed voor elkaar heeft, zoals het voldoen aan de regels om in Duitsland te verkopen. Er gelden andere regels dan hier in Nederland en de Duitse consument verwacht meer informatie dan de Nederlandse.

Wat wij doen?

Heel kort samengevat kunt u uw aanbiedingen online plaatsen, met wat basisinformatie, maximaal zes foto’s en de gegevens van uw webwinkel. Ook belangrijk: in het formulier geeft u ook de link weer waar de desbetreffende aanbieding in uw eigen webwinkel te vinden is. Die link koppelen we aan de button onderaan uw aanbieding. Klikt een klant op de button dan gaat de klant rechtstreeks door naar de juiste aanbieding in uw webwinkel.

De klant koopt bij u, en rekent af met u. Ons platform zorgt alleen maar voor het vertonen van uw aanbieding. Elke klant is zo dus zonder omwegen en zonder onze tussenkomst uw klant.

Op ons platform plaatst u alleen uw beste aanbiedingen. Het plaatsen van aanbiedingen is helemaal aan u. Wel hanteren we een aantal vrij algemene regels: net taalgebruik, geen artikelen voor 18+ en geen illegale aanbiedingen.

Dit experiment is bedoeld om samen met Nederlandse ondernemers op zoek te gaan naar mogelijke kinderziekten, naar wat er beter kan et cetera. Maar als het eenmaal draait is dit ook voor u dé gateway naar succesvol ondernemen in Duitsland. Deze proef willen we draaien met Nederlandse ondernemers om zo juist tijdens het zoeken naar mogelijke foutjes en problemen de communicatie in het Nederlands te hebben.

De domeinnaam?

De best mogelijke.

Net als Nederlanders zoeken ook Duitsers fanatiek naar aanbiedingen. Weten wat er nu op dit moment in de aanbieding is. Dus wat is dan de allerbeste domeinnaam om te gebruiken?

Juist.

jetztimangebot.de

Sterker kan absoluut niet.

Iets voor u?

We zijn nog wat aan het tobben met wat details op technisch vlak en de opmaak moet ook nog stukken beter. Maar over een week of drie, tegen eind september, gaan we live. Dus als ook u bij die eerste 500 ondernemers wilt zitten, let dan op deze website. Zodra u zich kunt aanmelden maken we dat hier bekend.