Krokodeal

En goed concept hebben is één, het op gang helpen is twee. Dat geldt aan onze kant.

Heeft u een webwinkel met elke week wel weer een andere strakke aanbieding maar komt u er even niet uit wat het goedkoop en effectief promoten daarvan betreft? Dat geldt aan uw kant.

Zoekt u een betere en snellere manier om uw aanbiedingen te promoten? Dan hebben we nu een meer dan mooie deal voor u: samenwerken.

Met elke euro die u aan reclame uitgeeft verdwijnt er een klein stukje van uw bruto winst. Jammer, want hoewel reclame u verkopen oplevert is reclame maken vaak duur genoeg om de bruto marge welke u heeft op een verkoop stevig aan te tasten. Dus als u gratis reclame kunt maken met uw scherpste aanbiedingen dan verdient u uiteindelijk meer per verkoop.

Met krokodeal.nl hebben we een platform online staan waarop we de scherpste aanbiedingen van webwinkels publiceren. En voorlopig is dat helemaal gratis. Dus ook voor u. De enige voorwaarde is dat u de prijs van uw aanbieding extreem scherp stelt.

Wij publiceren uw aanbieding. De verkopen regelt u zelf. Het systeem is zo ingericht dat wie interesse heeft in uw aanbieding via de button eronder rechtstreeks doorgaat naar de juiste aanbieding in uw webwinkel. Verkopen gaan dus nooit via ons, en we brengen ook geen provisie over gerealiseerde verkopen in rekening.

Onze tweede enige voorwaarde is dat u zodra uw aanbieding online staat deze deelt via de sociale media. Zo trekken wij meer bezoekers, en dat is ook in uw voordeel. Hoe eerder krokodeal.nl een goed ingeburgerde website is waarvan men weet dat de aanbiedingen die er op staan echt heel erg scherp geprijsd zijn hoe meer u daarvan kunt profiteren.

Per webwinkel per week mogen er maximaal vier aanbiedingen online worden geplaatst, dus u heeft alle ruimte om elke week met iets leuks te komen. Helemaal gratis.

Meer weten?

Bezoek dan deze link.