lokalekoopjes.nl

Als je op zoek bent naar een manier om iets voor jezelf te doen naast of misschien zelfs in plaats van je huidige baan dan staat het internet vol met mogelijkheden. De ene nog mooier en rooskleuriger dan de ander. En als je maar hard genoeg werkt heb je je investering van soms wel tienduizenden euro’s er al binnen een paar jaar uit. En natuurlijk verdien je ondertussen ook nog eens een fortuin.

Ook wij hebben een mogelijkheid voor je om zelfstandig aan de slag te gaan. Niet op basis van een forse eigen investering, maar op basis van een systeem waarbij je heel rustig aan je eigen toko steeds verder uit kunt breiden. En ook een systeem dat er voor zorgt dat je je verdiensten direct binnen hebt. Je hoeft dus nooit te wachten op je geld.

Wat je er mee kunt verdienen? Een meer dan aangenaam inkomen. Maar dat vergt wel wat energie en doorzettingsvermogen.

Wat het kost om te starten? Je betaalt de koppelingskosten, de aanmaak van je eigen betaalformulier en nog wat kleine zaken, en dat kost je rond de 650 euro ex de BTW. Daarnaast betaal je een vaste bijdrage per maand, afhankelijk van de grootte van je rayon.

Heel kort samengevat is lokalekoopjes.nl een online advertentiekrantje waar winkeliers en bedrijven straks hun aanbiedingen op kunnen plaatsen. Een soort Groupon, maar dan vele malen goedkoper en zonder de verplichtingen. Wie een aanbieding online wil laten plaatsen vult een formuliertje in en betaalt voor de kosten. Dat formuliertje komt bij jou terecht, en er wordt door de klant ook met jou afgerekend. Zo heb je van alles wat je doet meteen je geld binnen.

Jij op jouw beurt zet de aanbieding vervolgens live op onze site. En jij rekent direct met ons af.

Wil de aanbieder later iets aanpassen? Dan regel jij dat.

Als lokale contactpersoon van lokalekoopjes.nl ben je zo de spil waar alles om draait.

Het is leuk om te doen, het is afwisselend en je kunt binnen redelijke grenzen je eigen tijden indelen. En je verdient twee euro aan het plaatsen van een aanbieding. Met 50 bedrijven die elk wekelijks vier aanbiedingen online plaatsen zit je al aan een maandinkomen van rond de 1.750 euro.

Is dat alles? Nee.

We hebben ook onze eigen vacaturesite: vacatureinderegio.nl. Dus je kunt naast je werk voor lokalekoopjes.nl ook heel erg makkelijk je eigen lokale vacaturesite beginnen. En zo hebben we nog een stuk of acht andere concepten.

Door elke keer als je er aan toe bent een extra bron van inkomsten toe te voegen aan lokalekoopjes.nl kun je het zo druk maken als je zelf wilt. En elke module die we toevoegen zorgt er voor dat je meer kan gaan verdienen.

De site staat nu nog niet online. Mocht je interesse hebben in dit concept let dan op deze site. Zodra we er mee verder kunnen melden we dat hier.