offertegevraagd.nl

Van dit project verwachten we echt heel erg veel. Het gebeurt niet gauw dat we menen echt een alles veranderende formule te hebben maar met dit project komen we er wel heel erg dicht bij in de buurt.

Welk soort bedrijf u ook heeft: u koopt altijd wel iets in. Papier voor de printer, of dozen om orders mee te verzenden. Maar het kan bij inkoop ook gaan om massale hoeveelheden gipsplaat, of glazen vazen. Miljoenen soorten producten worden ingekocht.

Maar niet alleen producten. Ook diensten worden ingekocht.

Honderdduizenden bedrijven hebben voor van alles hun vaste leverancier. Maar levert die het best mogelijke voor het minst mogelijke? Is er ergens anders geen betere deal te vinden?

De crux is vaak dat een andere leverancier vinden veel tijd kan kosten. Maar wat nu als je het omdraait? Zet online wat je zoekt en laat leveranciers je maar een offerte sturen. Het scheelt de tijd van het zoeken en je ontdekt dan al vrij snel of een andere leverancier goedkoper en of beter is.

Het kan elke ondernemer honderden, duizenden en soms zelfs wel tienduizenden euro’s op jaarbasis schelen als er behalve bij de eigen vertrouwde leveranciers ook bij derden offertes worden opgevraagd. Zeker als het online zetten van een aanvraag niet veel meer tijd vergt dan het invullen van een kort en eenvoudig formuliertje.

We zijn er mee bezig, en houden u via deze site op de hoogte van de voortgang.