scharrelvarkensvlees.nl

De consument wordt steeds kritischer. En terecht. Zeker als het om vlees gaat nemen de eisen toe. De dieren die men eet moeten een goed leven hebben gehad, en op een zo humaan mogelijke wijze zijn geslacht. Naast diervriendelijkheid weegt ook zeker de smaak mee.

Met een markt van al gauw twee tot drie miljoen huishoudens die zich nu al richten op een wat bewuster omgang met dieren, grondstoffen en het milieu heeft deze domeinnaam een meer dan enorm potentieel. Zeker als je als eigenaar kunt laten zien waar het vlees vandaan komt.

Onze tip? In Frankrijk is veel eersteklas vlees van scharrelvarkens te koop tegen een prima prijs. Zelf importeren kan een hele mooie handel zijn met een hele gezonde marge. Online verkopen op basis van bestellingen, en daarna pas inkopen. Zo kun je voorzichtig aan aan mooie handel opbouwen zonder dat je geld in voorraad hoeft te investeren.

Interesse?

We begrijpen dat niet iedereen het geld heeft om een domeinnaam te kopen, dus om te beginnen is elke domeinnaam die we aanbieden te koop, te koop op afbetaling of desgewenst te huur. Daar komen we wel uit.

Daarnaast kunnen we een complete website aanleveren of een webwinkel, en ook een beetje ondersteuning in de marketing is geen probleem. Zo proberen we iedereen die dat wil een goede start te geven.

Neem bij interesse dus gewoon eens contact op. Dat verplicht tot niets.