singlesinderegio.nl

Op zoek naar een goede maar vooral heel erg gezellige en leuke bijverdienste? Dan is binnen je eigen regio aan de slag gaan als onze lokale vertegenwoordiger of vertegenwoordigster misschien wel iets voor jou.

Met drie miljoen singles is dating altijd wel een goede markt. Maar wat ga je precies neerzetten? De zoveelste kopie van iets wat tal van anderen al doen? Of kies je liever voor een geheel eigen formule?

We hebben gekozen voor het laatste. Een formule waarmee elke single om te beginnen één persoonlijk gesprekje heeft met onze lokale contactpersoon. Zo kent die persoon alle klanten, en kunnen mensen die wat willen weten de contactpersoon als het moet ook vragen stellen. Anders gezegd: u weet binnen uw regio welk vlees u in de kuip heeft.

Wie dat na het gesprek wil krijgt een eigen profiel op ons platform, en daar maken we het onderscheid. Geen profiel dat aan elkaar hangt van de clichés en geen foto’s van twintig jaar geleden. In plaats daarvan mag elke klant videootjes van zichzelf online plaatsen. Videootjes met een lengte van minimaal 30 en maximaal 60 seconden. Wie je ziet is wie het is. Aan een video valt niet veel te manipuleren, en zo zie je al gauw hoe iemand er dus in het echt uitziet en hoe iemand is in zijn of haar doen en laten.

Mensen kunnen elkaar onderling volgen, vrienden worden, mensen blokkeren en, het belangrijkste, elkaar berichten sturen. Zo kunnen mensen heel makkelijk contacten leggen. Voor elke video afzonderlijk kan de persoon die de video plaatst zelf beslissen of de video openbaar is (elke bezoeker van de website kan hem zien), alleen voor leden (dus alleen voor mensen die zelf video’s online hebben staan) of privé, wat inhoudt dat een video alleen na toestemming van degene die hem heeft geplaatst door een ander kan worden bekeken.

Met onder de zwaarst mogelijke omstandigheden geteste software en razendsnelle Nederlandse servers hebben we de techniek goed geregeld. Ter beeldvorming: de videosoftware die we gebruiken wordt ook gebruikt door een groot aantal bekende erotische platforms. Software dus die tegen een stootje kan. De servers waar het geheel op draait zijn zo ingesteld dat zelfs met honderdduizenden mensen die tegelijkertijd online zijn er geen vastlopers kunnen ontstaan. Piekbelastingen zijn dus geen probleem.

Om korte lijnen naar de markt te hebben zijn onze contactpersonen onmisbaar. We vinden het zéér belangrijk dat iedereen die gebruik maakt van ons platform even gezien is. Zo sluiten we bijvoorbeeld spammers en Nigeriaanse Prinsen uit, net als mensen die zichzelf heel erg grappig vinden door vreemde of aanstootgevende video’s te plaatsen. In het systeem is overigens het maken van meldingen betreffende de inhoud van afzonderlijke video’s opgenomen. Zo zijn video’s die niet op het platform thuishoren snel te vinden en te verwijderen.

Onze contactpersonen hebben allemaal een eigen postcodegebied. Alle klanten van binnen u postcodegebied vormen altijd ook uw inkomsten. Dat komt omdat klanten bij inschrijving eerst hun eigen postcode moeten opgeven en aan de hand daarvan naar het juiste inschrijfformulier worden doorgestuurd.

De eerste inschrijving inclusief twee maanden gebruik van het platform kost 29 euro exclusief de BTW. Dat bedrag is altijd en volledig voor u. Aansluitende maanden betalen klanten geen vast bedrag, maar werkt het platform op basis van credits. Credits worden alleen gebruikt voor het onderling verzenden van berichten. Een credit kost één cent. Zo betaalt iedereen naar rato van het gebruik van het platform.

Credits op hun beurt kunnen alleen worden gekocht in bundels van 2.500 stuks, voor 25 euro. Wie zich via u registreert krijgt de eerste 300 credits gratis, en zodra men de eerste video live zet voegen we daar automatisch nog eens 200 credits aan toe. Wil men credits toevoegen dan gaat dat via ons. Dat gaat helemaal online, en over elke bundel verkochte credits ontvangt u een provisie van 15 euro.

Ook belangrijk: leden kunnen elkaar onderling ook credits schenken. Een voorbeeld: iemand met een heel klein budget heeft een leuk contact met iemand anders, maar geen credits meer. Dan kan die andere persoon credits aan de man of vrouw zonder credits sturen.

De inkomsten kunnen dus al bij bijvoorbeeld 100 klanten die u heeft razendsnel oplopen. En onze verwachting is dat we in Nederland rond de 150.000 tot 225.000 klanten aan ons kunnen binden. Door het gebruik van het platform zo betaalbaar mogelijk te houden en alleen die ene cent per bericht aan kosten te berekenen is dit platform het eerste in Nederland dat heel concreet kosten in rekening brengt naar rato van het gebruik.

Natuurlijk zijn er ook nog wel wat aanvullende bronnen van inkomsten. Zo kunnen klanten elkaar onderling ook bijvoorbeeld een bloemetje sturen, of een wijntje, chocolade of iets anders. Leuk, maar ze zijn niet de belangrijke bronnen van inkomsten. Door heel veel mensen zo leuk mogelijk en goedkoop mogelijk met elkaar in contact te brengen krijg je de massa mee, en heel veel keren een beetje verdienen zorgt ook voor een mooi inkomen.

Om van start te gaan maak je 79 euro plus de BTW aan kosten. Veder niets. Die 79 euro betaal je omdat we je in een betaalsysteem moeten invoegen. Dat moeten we handmatig doen, en omdat dat best redelijk wat werk is betaal jij de kosten. Er zijn geen andere kosten, dus ook geen periodieke. Maar…

Die 79 euro is zo geregeld. Een kwestie van even overboeken. Maar zo eenvoudig gaan we het je niet maken. Want die kosten mag je ook later voldoen. Of we verrekenen ze met je inkomsten. Ook prima.

De echte hindernis hebben we ingebouwd in de startfase van dit project. Als dit echt iets voor jou is moet het een makkie zijn.

Als lokale tussenpersoon kun je een heel erg leuk inkomen behalen, maar starten met een leeg platform geeft geen pas. Dus aan jou de schone taak om minimaal 10 personen te vinden die een videootje willen maken en het online willen plaatsen. Natuurlijk is dat voor hen gratis, en van ons krijgen ze de gratis credits.

Tien personen is niet veel. Maar met rond de 300 landelijke tussenpersonen vormen we zo een eerste groep van 3.000 personen die samen het hele project op gang helpen. En daarmee dus ook jouw inkomsten.

Interesse?

Lees dan hier verder
(link werkt binnenkort…)