Tweede huis op maat

Een tweede huis kopen in Frankrijk? Investeer twee of drie ton en u hebt iets aardigs. Uw eigen plekje onder de zon. En mocht u het verhuren dan is het rendement mooi meegenomen. Geen enkele reden dus om het niet te doen.

Maar het geeft ook het nodige aan werk en zorgen. Als u op termijn uw huisje weer verkoopt draagt u over de winst belasting af. En als u uw huisje weer verkoopt, hoe lang staat het dan te koop voor u een koper heeft gevonden? Als u het wilt verhuren krijgt u te maken met schoonmaak, onderhoud, schades en nog heel veel meer. Wie regelt dat? Ook belangrijk: als u het geld dat u in uw huisje vast heeft zitten snel nodig heeft, wat zijn dan de mogelijkheden?

Een huisje voor uzelf kopen en het verhuren om de kosten te drukken. Twee ton of meer investeren en een heleboel eigen geld vastzetten om een huisje te hebben waar u een gering aantal dagen per jaar zelf gebruik van maakt. En dan ook nog eens alle kopzorgen rond alles wat u regelen moet?

Het is niet altijd de beste keuze. Soms kan het anders en beter. Bijvoorbeeld met het kopen van een tweede thuis op maat.

Een plek waar u reserveert en alles voor u geregeld is. Niet op één locatie uw tweede thuis, maar op een stuk of vijftig. Tegen de laagste mogelijke kosten en, ook uniek, met de garantie dat u als u er weer vanaf wilt altijd binnen drie maanden uw geld weer terug heeft. Een meer dan flexibel systeem dat u bijvoorbeeld ook de vrijheid geeft om gasten mee te nemen, of zelfs zonder dat u persoonlijk komt ook door uw kinderen kan worden gebruikt. Helemaal aangepast aan het aantal dagen dat u jaarlijks gemiddeld in Frankrijk wilt gaan doorbrengen.

Een tweede thuis op maat is er al vanaf 39.000 euro. En wilt u er weer vanaf? Dan heeft u binnen drie maanden gegarandeerd uw geld weer terug.

We hebben met dit project iets heel erg bijzonders in aanbouw. Dus bent u op zoek naar een tweede thuis in Frankrijk? Let dan op deze website, want binnenkort hebben we meer informatie.