Zakelijk kapitaal nodig?

Voor een gloednieuw project zijn we op zoek naar deelnemers aan een test. Heeft u zakelijk kapitaal nodig? Dan kunt ook u proefkonijn zijn. Om een nieuwe manier van crowdfunden te testen zoeken we maximaal 250 ondernemers met een kredietbehoefte tot maximaal 25.000 euro. Aansluitende voorwaarde is dat u een bedrijf heeft waar klanten fysiek komen, en dat u actief bent in de B2C-markt. Bijvoorbeeld met een winkel.

Geld dat u nooit hoeft terug te betalen. Dat klinkt aantrekkelijk. Het is dan ook mooi dat dat precies is wat we u kunnen leveren. U leest het goed: maximaal 25.000 euro waarvan u geen dubbeltje hoeft af te lossen en waar ook verder geen enkele vorm van druk op staat. Ideaal.

Ons systeem kent geen addertjes onder het gras. Geen verrassingen die onaangenaam zijn. Op papier werkt het foutloos, juridisch steekt het goed in elkaar en ook fiscaal is het waterdicht. We hebben het systeem ooit eens als studie ontwikkeld. Puur om eens te kijken waar de grenzen liggen, en hoe je op een andere manier kunt crowdfunden.

Inmiddels lag het project al een jaar of twee, drie op de plank stof te verzamelen. Op zich ook geen probleem. We kenden de resultaten van wat we wilden onderzoeken, dus daarmee was de kous af. Maar nu de tijden voor ondernemers weer wat zwaarder worden en zeker winkeliers met een fysieke winkel het zwaar hebben leek het ons tijd om er toch maar eens iets mee te gaan doen.

Van de theorie naar de praktijk is geen grote stap. De software werkt, en wordt onder meer gebruikt door een paar internationaal grote namen. Daar zit dus geen enkele zorg. Het online zetten van elke crowdfunding afzonderlijk is ook geen probleem, ook dat is al getest. Ook belangrijk: elke euro komt direct bij u binnen, er lopen dus geen geldstromen via ons. En last but not least: voor de consument is het heel erg aantrekkelijk om mee te doen.

Zit u enorm in de knel? Lopen schuldeisers de deur plat? Dan is het wat lastiger. Misschien kunt u ons dan beter vragen of wij ergens een oplossing kunnen vinden. Het hier bedoelde systeem kan heel snel werken, maar als er wat betreft tijd heel veel druk op de ketel staat is het misschien niet de handigste keuze. Het systeem werkt nu eenmaal het beste als er enige mate van rust is.

Vaak zijn de systemen die goed werken bizar simpel van opzet. Dat is ons systeem ook. Het drijft heel kort samengevat op een fiscale regel, samenwerking en hetgeen elke consument het liefste heeft: korting.

Deelnemen aan de test kost 69 euro exclusief de BTW. Deze kosten brengen we in rekening om de externe kosten welke wij hebben te verrekenen. Voor het overige zijn er geen kosten, dus ook geen provisies.

Interesse? Let dan goed op deze website, want zeer binnenkort opent de inschrijving.