biologischrundvlees.nl

Eigenlijk geldt hier een beetje hetzelfde verhaal als bij dat van de domeinnaam scharrel­var­kens­vlees.nl. De consument wordt steeds kritischer. En terecht. Zeker als het om vlees gaat nemen de eisen toe. De dieren die men eet moeten een goed leven hebben gehad, en op een zo humaan mogelijke wijze zijn geslacht. Naast diervriendelijkheid weegt ook zeker de smaak mee.

Met een markt van al gauw twee tot drie miljoen huishoudens die zich nu al richten op een duidelijk bewuster omgang met dieren, grondstoffen en het milieu heeft deze domeinnaam een meer dan enorm potentieel. Zeker als je als eigenaar kunt laten zien waar het vlees vandaan komt.

Onze tip? In Frankrijk in onder meer de Limousin is veel eersteklas biologisch rundvlees te koop tegen een prima prijs. Zelf importeren kan een hele mooie handel zijn met een hele gezonde marge.

Kortom: een naam met een meer dan goed potentieel. Ook deze naam is los te koop, of in combinatie met een draaiklaar opgeleverde webwinkel. Ook huren en kopen op afbetaling is geen probleem.