belboeket.nl

Online bloemen bestellen is makkelijk, maar wat als je met 130 kilometer per uur op de linkerbaan ineens bedenkt dat je nog ergens een bloemetje wilde laten afleveren? Even op je telefoon een order invoeren valt niet alleen niet mee als je rijdt, maar het is ook nog eens gevaarlijk en verboden.

Er zijn legio situaties waarbij het even niet mogelijk of handig is om online een order in te voeren op een telefoon of tablet. En hoe makkelijk is het dan als je telefonisch een bloemetje kunt bestellen? En vanaf 1 oktober kan dat dan ook.

Hoe het werkt?

U belt het centrale nummer van belboeket.nl, en zodra er verbinding is vraagt het systeem om de invoer van de vier cijfers van de postcode van het afleveradres. Bijvoorbeeld 2396. Zodra de invoer is bevestigd verbindt het systeem de beller door met de bij belboeket.nl aangesloten bloemist die de orders voor die postcode verzorgt.

Met de bloemist neemt u de order door, en als u akkoord bent stuurt de bloemist u een betaallink per SMS. Zodra de betaling is voldaan voert de bloemist de order voor u uit.

De verwachting is dat dit systeem in Nederland goed moet zijn voor tussen de 250.000 en maar liefst 700.000 orders per jaar. Dat komt met name door het gemak dat het systeem te bieden heeft. Even bellen, betalen en klaar.

Voor dit project zijn we op zoek naar een partner die het dagelijkse reilen en zeilen van het project onder zijn of haar hoede neemt. We kunnen dit project koppelen aan een bestaand project, wat betekent dat we de bloemisten die nodig zijn direct kunnen aankoppelen.

Meer weten?

Neem dan gerust eens contact op.