taartcadeaukaart.nl

We hebben best wel aardig wat domeinnamen en projecten te koop staan. De reden daarvan is niet dat we er af moeten. Integendeel zelfs. De domeinnamen zijn ooit geregistreerd omdat we er een idee voor een leuk project bij hadden. Maar we zitten meer dan vol met opdrachten voor derden, en daarom zetten we een aantal namen te koop.

Zo is dat ook met deze domeinnaam. Laat een stuk of dertig, veertig verschillende kaarten ontwerpen. Voor felicitaties, jubilea en dergelijke. Voeg aan elke kaart een pasje toe met een vaste bestedingswaarde en verkoop het geheel als cadeautje.

Een soort taartcadeaubon, maar dan een cadeaubon die je als felicitatie per post kunt verzenden.

De pasjes laten maken is zo gedaan, en door elk pasje te koppelen aan een verficatiecode kunnen aangesloten bakkers de pas accepteren als betaling en later inwisselen voor contanten.

Via een print-on-demand service hoef je de kaarten niet in grote aantallen te laten drukken, en zo kun je met een relatief klein budget al aan de slag met een heel erg leuk project.

We hebben ooit becijferd dat deze kaart jaarlijks tussen de 150.000 en 225.000 maal te verkopen is, dus behalve erg leuk is het ook een project waarmee een gezonde boterham te verdienen valt.

Meer weten?

Neem gerust eens contact op.