merkdealeroccasions.nl

Als je echt gek op auto’s bent en serieus werk wilt maken van het genereren van online inkomsten dan is dit zo ongeveer wel dé naam om iets mee te doen. Alle occasions van alle officiële merkdealers op één website. Dat zijn iets in de richting van 180.000 of meer occasions per jaar.

Net als in heel veel andere branches hebben ook de officiële merkdealers te maken met hoge kosten. Dus als ze ergens hun occasions gratis kunnen plaatsen heb je meteen al de volle aandacht. Stel nu eens dat de gemiddelde occasion die online staat 500 maal wordt bekeken. Dan heb je bij 180.000 occasions per jaar ruwweg 90 miljoen pageviews.

Als je naast de occasions zoals op deze website reclame vertoont via Google dan leveren die pageviews alleen al je op jaarbasis ongeveer 400.000 euro op. Dat is al aangenaam. Maar stel dat je tussen de advertenties van Google door ook je eigen zaken promoot? Bijvoorbeeld een heel simpel iets, zoals een goede EHBO-kit voor in de auto. Als je daar per verkoop twee euro aan overhoudt en je verkoopt er 5.000 per jaar schiet dat al lekker op. Dus als je handig bent en je laat 50 verschillende artikelen meelopen dan heb je naast de advertenties van Google nog een mooie bron van inkomsten.

Meer weten?

Lees dan deze informatie.