bulkvoordeelshop.nl

Nu de prijzen van van alles behoorlijk zijn gestegen en nog steeds stijgen kan het aantrekkelijk zijn om de artikelen die u veel verbruikt en gebruikt in bulk in te kopen. Groot inkopen staat immers voor een prijsvoordeel. Ook voor winkeliers is het verkopen in bulk aantrekkelijk. In één verkoop een mooi stuk omzet binnenhalen.

Maar wat doet u met twaalf flessen shampoo, veertig pakken koffie en achttien liter Appelsientje? Er zit wel flink wat voordeel in groot inkopen, maar u heeft er niets aan als u zoveel inkoopt dat een deel van uw voorraad over de datum is voor u het gebruikt heeft.

De oplossing? Samen inkopen. Door samen in te kopen kan iedereen een redelijke voorraad in huis halen, en toch het maximale prijsvoordeel pakken. Eén afleveradres scheelt ook nog eens in de bezorgkosten, en het onderling verdelen van de inkopen is eenvoudig te doen.

Bijkomend voordeel? Als een bezorger op één adres levert in plaats van op tien verschillende dan is dat voor de bezorger al prettig, maar het scheelt ook kilometers rijden ten opzichte van het los leveren van kleinere orders. Zo is in bulk inkopen ook nog eens goed voor het milieu.

We zijn druk bezig om dit systeem online te zetten. Zodra er meer nieuws te melden is komen we hier zeker op terug.