krascadeautje.nl

Offline winkelen moet leuker worden, zodat de winkeliers met een fysieke winkel weer meer aanloop krijgen. Maar waarmee kun je dat een impuls geven? Op zich zijn er veel manieren om mensen weer meer naar de fysieke winkel te trekken, maar je moet een systeem hebben dan eenvoudig is en de winkeliers zelf zo min mogelijk kost.

Onze oplossing: krascadeautje.nl.

Geef klanten die tien euro of meer uitgeven een kraskaartje. Kosten: tien cent per stuk. Betaalbaar dus. Eén procent van de omzet of minder.

Met het kraskaartje gaat de klant naar krascadeautje.nl, voert de code die onder de kraslaag staat in en ziet meteen of hij of zij iets cadeau krijgt. Zo makkelijk werkt het. Maar er zit nog een extra dimensie aan vast.

Als je voor tien euro parkietenvoer koopt kan het zijn dat je kraskaartje er voor zorgt dat je een electrische fiets cadeau krijgt, en als je een nieuwe laptop koopt kan je met je kraskaartje een fles shampoo winnen. De kraskaartjes worden willekeurig verdeeld over de deelnemende winkeliers en zo worden cadeaus dus ook volledig at random weggegeven.

Het maakt winkelen allemaal net even spannender. En om het nog net even leuker te maken worden er ook redelijk extreme zaken weggegeven. Zo hebben we al een auto om weg te geven, vijftig weekendjes weg en nog meer dat iedereen wel leuk vindt om cadeau te krijgen.

Door op de websites te tonen welke cadeaus er in het systeem zitten en welke er binnenkort in komen te zitten maak je het geheel nog iets leuker. Immers, in plaats van af te wachten wat je cadeau krijgt kun je als deelnemer zien waar je kans op maakt. En dat werkt direct het offline kopen weer in de hand.

We gaan binnenkort met dit project live, dus let voor meer nieuws op deze website.