ZZPPAS

Met rond de 1.425.000 zzp-ers is het in de markt zetten van de zzppas een aantrekkelijk idee. Maar dan alleen als het een pas is met een hele duidelijke toegevoegde waarde. Niemand zit te wachten op de volgende pas die te weinig doet.

Van tekstschrijvers tot stucadoors en van hoveniers tot administrateurs. Er zijn enorm veel soorten zzp-ers en die allemaal samenvatten binnen één enkele pas is niet eens zo heel erg eenvoudig. Immers: elke soort zzp-er heeft een compleet eigen pakket aan wensen en eisen, een eigen soort klant, een eigen markt en ga zo maar door.

Toch zijn er wel raakvlakken.

Op vertoon van de zzppas pas korting krijgen is natuurlijk de basis. Van printpapier tot gipsplaat: zzp-ers gebruiken en verbruiken van alles. Maar naast wat je koopt en gebruikt of verbruikt is ook korting op wat je huurt belangrijk. Gereedschap, auto’s, aanhangers, maar ook bijvoorbeeld korting op de huur van een zaaltje.

Gevonden worden is ook belangrijk. Om dat een impuls te geven zetten we binnenkort zzpinderegio.nl online. Een platform waarop iedereen op zoek kan gaan naar een zzp-er in de buurt.

Maar ook het collectief van houders van een zzp-pas moet voordeel hebben. Verzekeringen kunnen goedkoper. Maar ook de lease van een bedrijfswagen en andere grote kostenposten bieden vaak ruimte voor onderhandelingen als je er om vraagt namens een collectief.

We zijn de pas vorm en inhoud aan het geven, en komen hier zo spoedig mogelijk op terug.

Wat al wel bekend is? De prijs van de pas. Die is namelijk gratis.